onlineodev.com`u daha etkin ve verimli kullabilmeniz için, yandex.com.tr, bing.com, yahoo.com gibi arama motorlarını kullanmanızı tavsiye etmektedir.
10 kez görüntülendi
Türkçe kategorisinde

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme

Bayrak, bir milletin bağımsızlığını, özgürlüğünü, varlığını, kimliğini, tarihini, kültürünü, inancını, değerlerini, ideallerini, duygularını, umutlarını simgeleyen ulusal bir semboldür. Bayrak, bir milletin kendini tanımlamasına, tanıtmasına, ifade etmesine, farklılaşmasına, birleşmesine, örgütlenmesine, savunmasına, gelişmesine, ilerlemesine katkıda bulunur. Bayrak, bir milletin geçmişiyle, bugünüyle, yarınıyla bağını kurar, korur, güçlendirir.
Bayrak, bir milletin vatanseverliğini, ülke sevgisini, ulusluk duygusunu, gururunu, coşkusunu, onurunu, ahlakını, erdemini yansıtan milli bir mirastır. Bayrak, bir milletin savaşlarda, zaferlerde, törenlerde, kutlamalarda, yaslarında, acılarda, sevinçlerde, özlemlerde, hayallerde ortak bir payda oluşturan milli bir ruhtur. Bayrak, bir milletin sevgisini, saygısını, bağlılığını, sahiplenmesini, korumasını, kollamasını, savunmasını, yaşatmasını gerektiren milli bir değerdir.

Soru da bilgiden doğar, cevap da 

Hz. Mevlana

...