onlineodev.com`u daha etkin ve verimli kullabilmeniz için, yandex.com.tr, bing.com, yahoo.com gibi arama motorlarını kullanmanızı tavsiye etmektedir.
36 kez görüntülendi
İngilizce kategorisinde

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme

image

SAYFA 62, Bengü vs. Edis metinlerinin Türkçe çevirisi

Zeynep’in konuşması:
Çoğu insan Bengü’nün Türkiye’deki en iyi şarkıcı olduğunu düşünüyor. Edis çok popüler ama bence Bengü ondan çok daha iyi. Öncelikle, çok hoş bir görüntüsü olan zayıf, genç bir bayan. İkinci olarak, şarkıları kalpten söylüyor ve çok iyi dans ediyor. Tamamen eşsiz birisi. Şarkıları ve dansları diğerlerinden farklı. Çalışkan biri. Edis’den daha fazla şarkısı ve video klibi var. Son olarak, yardımsever, bağışlayıcı ve cömert biri. Hayır amaçlı konserler veriyor ve aileleri ziyaret ediyor. Bana göre bu yüzden ülkedeki en iyi şarkıcı.

Merve’nin konuşması
Sana kesinlikle katılmıyorum. Bence Edis Bengü’den çok daha iyi. Çok yetenekli biri. İyi şarkılar yazıyor ve şarkıları orijinal. Neredeyse tüm şarkılarını seviyorum. Ayrıca kişiliğiyle de kazanıyor. Sakin, yardımsever ve iyi kalpli biri. Bence hiç kibirli değil çünkü herkesle arkadaş olabiliyor. Ayrıca cömert bir insan. Hayır kurumlarına yadımlar yapıyor.

Benjamin’in Konuşması
Tamam dinleyin! Bana göre, kazanan Edis. Neden olduğunu açıklayım. Öncelikle, İngilizce ve Fransızcayı çok iyi konuşabiliyor. Kibirli olmadığına katılıyorum. Fanlarına gerçek sevgi gösteriyor. Şarkılarını eşsiz buluyorum. Farklılar. Ayrıca iyi görünümlü yakışıklı, havalı ve eğlenceli. Bu özellikler onu en popüler şarkıcı yapıyor.

Soru da bilgiden doğar, cevap da 

Hz. Mevlana

...